20 juli, 16 - 22

Eagle Amsterdam

HET FEEST

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur? Kom dan naar Puppy Unleashed, het ultieme speelfeest voor mannen die van pup play houden. Of je nu een pup, een handler of een toeschouwer bent, Puppy Unleashed heeft voor ieder wat wils. Je kunt je helemaal uitleven in een speelse en gezellige omgeving, waar je kunt spelen, socializen en genieten. Ontmoet andere liefhebbers van pup play, leer van hun ervaringen en probeer nieuwe dingen uit. Het is in elk geval een feest waar je nieuwe vrienden kunt maken, contacten kunt leggen en kunt bijpraten met bekenden.

De Locatie

Het feest vindt plaats in Eagle Amsterdam. We hebben de locatie omgetoverd tot een kinky kennel, waardoor je je als puppy of handler volledig kunt onderdompelen in de sfeer. Eagle Amsterdam biedt de ideale mix om te spelen en te socializen.

Eerste keer?

Ook als first-timer kun je in een veilige omgeving de sfeer proeven van een pup play feest. Puppy Unleashed is daarbij een goed startpunt van je kinky pup ervaringen. Kom je voor de eerste keer? Laat dit bij de ingang vooral weten. We kunnen je rondleiden en voorstellen aan de andere gasten, als je dat leuk vindt. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen? Stuur gerust een mail naar ons.  

Heb je zelf geen Gear?

Geen probleem! Wil je toch graag meedoen, stuur een mailtje en dan vinden we zeker een oplossing. Psst! Squeaky toys zijn toegestaan. Ben je klaar om te ravotten?

Huisregels

  • Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.
  • Dresscode is puppy of Handler! Dus gear waarin jij je het beste voelt als puppy of handler. Geen naakt en geen streetwear.
  • Men-only
  • Drugs is niet toegestaan
  • Garderobe (gratis) is verplicht
  • Veilige interactie. De focus van het feest ligt op pup play; niet op seks. Dit houdt echter niet in dat er niet gespeeld wordt. Alle speelattributen zijn vrij beschikbaar.
  • Er mag geen foto– en/of filmmateriaal gemaakt worden.
  • Je dient minimaal twee consumpties aan de bar te bestellen
  • Stoor de anderen niet tijdens hun spel.
  • Personeel heeft altijd gelijk.

Mis je iets?

Samen met Eagle Amsterdam hebben we wat extra mogelijkheden gecreëerd voor een leuk en sfeervol pup play feest. Als je iets mist, laat het ons dan zeker weten. We zullen proberen het voor het volgende feest te realiseren.

Koop je tickets

Tickets koop je hieronder voor € 15,00* of aan de deur: €20,00*, mits we niet zijn uitverkocht.
(* exclusief fee van minimaal € 1,18)

Tickets

Partners

   

The Puppeteer Entertainment, KvK 64928462, BTW: 191350515B02, info@ready-2-play.nl

Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam, Telefoon: 0614431506